Kind & Jeugd Poli: Informatie voor jeugdigen

Gezond zijn betekent omgaan met de veranderingen in je lichaam en je geest, relaties, lichaamsbeeld, families en emoties. Wij kunnen je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Zit je niet lekker in je vel? Ben jij een jongere die hulp nodig heeft bij het omgaan met moeilijkheden in het leven? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Jeugdpoli is er speciaal voor jou, om je te ondersteunen en te begeleiden.

Of het nu gaat om problemen op school, in je familie of met vrienden, wij begrijpen dat het leven soms lastig kan zijn. Ons team van deskundige professionals staat voor je klaar om je te helpen op een manier die bij jou past.

Bij de Jeugdpoli geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Samen met jou, je ouders en andere betrokkenen, stellen we een plan op om stap voor stap aan je doelen te werken. We luisteren naar jouw verhaal, zodat we een passende aanpak kunnen vinden waar jij vertrouwen in hebt.

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van veerkracht en het vergroten van je zelfvertrouwen. We bieden verschillende vormen van therapie en begeleiding aan, afhankelijk van jouw behoeften. Denk hierbij aan gesprekstherapie, speltherapie, groepstherapie en nog veel meer.

Racism Concept Illustration 23 2148587365
Conversation Between Mother Child And Male Vector 47083198

We willen dat je je op je gemak voelt bij ons. Daarom zorgen we voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je vrij kunt praten en jezelf kunt zijn. Alles wat je met ons deelt, blijft tussen ons, tenzij er sprake is van gevaar voor jezelf of anderen.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering in je leven? Neem dan vandaag nog contact op met de huisarts voor een verwijzing. Samen gaan we werken aan een betere toekomst!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.