Kind en Jeugd Poli

Continuous One Line Drawing Very Sad Arab Businesswoman Sitting Alone Floor Design Illustration 533993 29672

Wij zijn er ook voor de Jeugd!

 

Behandeling op maat

Welkom bij Psychiatrie Rivierenland! Iedereen is anders en wij begrijpen dat ieder kind uniek is. De mentale gezondheid van kinderen is net zo belangrijk als hun fysieke gezondheid. Psychiatrie Rivierenland biedt behandelingen op maat voor kinderen en jongeren tussen de leeftijd van 12-18 jaar. Wij bieden gespecialiseerde zorg en ondersteuning voor jeugdigen die te maken hebben met psychische of emotionele problemen. Met een verwijzing kunnen kinderen en jeugdigen bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling, afgestemd op de specifieke behoeften en ontwikkelingsfase van het kind. Onze behandelaren werken vanuit de gedachtegang dat herstel mogelijk is. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u en uw gezin te helpen.

 

Ons Jeugd team

Ons team bestaat uit psychiaters, kind & jeugdpsychologen/orthopedagogen, gezondheidszorgpsychologen en een klinisch psycholoog. We werken nauw samen met het kind, ouders en eventuele andere betrokkenen om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij de individuele behoeften en doelen. Bij de kind & jeugdpoli van Psychiatrie Rivierenland streven we naar een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin kinderen en jongeren zich op hun gemak voelen om openlijk over hun gevoelens en gedachten te praten. We geloven in een holistische benadering waarbij we niet alleen focussen op symptoombestrijding, maar ook op het versterken van vaardigheden en het bevorderen van veerkracht en welzijn.

Onze missie is om kinderen en jongeren te helpen hun mentale gezondheid te verbeteren, problemen te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken. We zijn er om te luisteren, te ondersteunen en samen te werken aan een positieve verandering. U staat er niet alleen voor.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

360 F 441349356 Miedtmz54qkyzrqinp36ghurr0fkewd3